08:41

Методичний кейс для вчителів історії

18 квітня 2024 року в онлайн-режимі відбулося засідання з вчителями суспільствознавчих дисциплін закладів загальної середньої освіти на тему: «Фахова майстерність учителя як один із компонентів підвищення якості знань учнів».

Координатор засідання консультант КУП «Олександрівський ЦПРПП» Ірина ГОНЧАР наголосила, що професійна майстерність педагогів - це запорука якості освітнього процесу в закладі, а підвищення професійної майстерності - обов'язок кожного вчителя, що хоче бути сучасним і успішним.

Вчитель історії КЗ «Олександрівський ліцей №2» Алла ЧОБАНУ поділилася досвідом роботи на тему: «Розвиток творчих здібностей школярів на уроках історії», де наголосила, що визначальним фактором виступає формування базових компетентностей учнів.

Лариса БАБИЧ, вчитель історії Олександрівської філії КЗ «Олександрівський ліцей №1», поділилася досвідом та наголосила на основних аспектах підготовки до НМТ з історії у 2024 навчальному році. НМТ з історії України – один із складних іспитів через великий обсяг інформації, які потрібно запам’ятати і вміти відтворювати в хронологічному порядку.

Вчитель історії Івангородської філії КЗ «Олександрівський ліцей №2» Оксана НАЗАРЕНКО презентувала досвід роботи про успішне завершення курсу «Цифрові інструменти Google для освіти». Варто зазначити, що Оксана Юріївна отримала сертифікати базового, середнього та поглибленого рівня. Програма курсу передбачала розширення можливостей та використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу організувало безоплатне навчання в межах програми “Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти”.

Захід відбувся в щирій та доброзичливій атмосфері.


Всього коментарів: 0
avatar
Про центр

КУП "Олександрівський ЦПРПП"

27300, Кіровоградська область
Олександрівський район
Кіровоградська область
смт Олександрівка
вул.Незалежності України, 82