17:56

Методичний тренінг для вчителів історії та географії

Війна виснажує нас фізично та психічно. Попри те, що наша психіка здатна адаптуватися під будь-які складнощі, кожен день бойових дій у рідній країні пережити надзвичайно складно. У цей непростий час вчителю надзвичайно тяжко підримувати себе та здобувачів освіти у ресурсному стані але це життєво необхідно для того, щоб зберегти здоров’я – фізичне та психічне.

Тому сьогодні підтримки і допомоги потребують усі учасники освітнього процесу. Важливим складником роботи з дітьми та дорослими, які пережили травмуючі події, є формування стресостійкості та життєстійкості.

03 жовтня 2023 року в онлайн форматі проведено методичний тренінг для вчителів історії та географії на тему: "Психологічна підтримка учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану". Консультант КУП «Олександрівський ЦПРПП» Ірина Гончар наголосила, що війна в Україні накладає відбиток на вчителів, учнів та на освітній процес у цілому. І саме зараз для дітей вчитель – це наставник, опора, порадник. За таких умов істотно зростає роль психологічної служби у системі освіти, тому на захід було запрошено консультанта КУ «Олександрівський ІРЦ» Катерину Петренко, яка провела тренінгове заняття з вчителями на тему: «Профілактика професійного емоційного вигорання педагогічних працівників в умовах воєнного стану».


Всього коментарів: 0
avatar
Про центр

КУП "Олександрівський ЦПРПП"

27300, Кіровоградська область
Олександрівський район
Кіровоградська область
смт Олександрівка
вул.Незалежності України, 82