11:19

Онлайн майстерня вчителів фізики

18 лютого 2021 року проведено заняття он-лайн майстерні для вчителів фізики з проблеми: «Актуальні аспекти підвищення рівня педагогічної майстерності вчителя фізики у підготовці учнів до ЗНО», метою якого є удосконалення методики проведення уроків фізики з урахуванням ефективних форм і методів навчання, які сприяють розвитку предметних компетентностей учнів надання практичної допомоги вчителю фізики у підготовці учнів до ДПА та ЗНО. 

З нормативно-правовою базою щодо проведення ЗНО та програмою підготовки до ЗНО з фізики ознайомила учасників консультант комунального унітарного підприємства «Олександрівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Любов БЕЛЬНІЦЬКА.

Після теоретичної частини вчитель фізики Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 комунального закладу «Олександрівське навчально-виховне об’єднання №1» Микола БЕРЕЗА поділився власними  розробками, які допомагають вчителям якісно готувати здобувачів освіти до ЗНО з фізики.

Цікавою для присутніх стала презентована методика роботи вчителя фізики Олександрівської філії комунального закладу «Олександрівське навчально-виховне об’єднання №1» Наталії БЕРЕЗИ, яка показала нестандартне подання навчального матеріалу під час підготовки учнів до складання ДПА у вигляді ЗНО. А також зробила огляд інтернет-ресурсів для підготовки  школярів до ЗНО у період дистанційного навчання.

Василь БОЙКО, Надія Охріменко, Леонід ЯКИМЧУК, вчителі фізики комунального закладу «Олександрівське навчально-виховне об’єднання №2» поділилися досвідом своєї роботи по підготовці до ЗНО як на уроках, так і в позакласній роботі

На закінчення були надані відповіді на запитання учасників он-лайн майстерні.


Всього коментарів: 0
avatar
Про центр

КУП "Олександрівський ЦПРПП"

27300, Кіровоградська область
Олександрівський район
Кіровоградська область
смт Олександрівка
вул.Незалежності України, 82