08:53

Продовжується навчання для вчителів початкових класів за всеукраїнською програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій ш

Продовжується навчання для вчителів початкових класів за всеукраїнською програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

Сьогодні на базі КЗ «Олександрівський ліцей №1» відбулося навчання за програмою, в якому взяли участь 21 педагог з КЗ «Красносілківський ліцей» та КЗ «Михайлівський ліцей».

Під час тренінгу були розкриті актуальні питання: «Педагогічні стратегії НУШ», «Діяльнісний підхід в освіті», «Характеристики діяльнісного підходу», «Освітні розриви і втрати», «Сутність та складові поняття, «благополуччя» дитини», «Проєктне навчання», «Агентність дитини».

Тренер Юлія Шумейко озвучила актуальні питання-виклики, що постають перед вчителями початкових класів закладів загальної середньої освіти, а саме те, що для глибинного розуміння сутності поняття «діяльнісний підхід» потрібне бачення того, яким вчителі застосовують його у власних щоденних професійних практиках і усвідомлюють переваги діяльнісного підходу в умовах сучасних вимог до освіти. Вчителі мали змогу виконати різні вправи та цікаві завдання.

Дякуюємо Юлії Миколаївні за креативний підхід до висвітлення матеріалів, який дав можливість педагогам повністю поглибитись у світ «діяльнісного підходу», обмінятися досвідом з колегами та знайти шляхи подолання освітніх втрат і розривів.

Кожен учасник отримав у подарунок посібник, який слугуватиме під час організації та проведення занять.


Всього коментарів: 0
avatar
Про центр

КУП "Олександрівський ЦПРПП"

27300, Кіровоградська область
Олександрівський район
Кіровоградська область
смт Олександрівка
вул.Незалежності України, 82