08:49

Семінар-практикум вчителів основ здоров′я

11 квітня 2024 року відбувся семінар-практикум вчителів основ здоров′я закладів загальної середньої освіти Олександрівської ТГ на тему: «Акцент на успіх: реалізація вимог НУШ на уроках соціальної та здоров′язбережувальної галузі».

​Консультант КУП «Олександрівський ЦПРПП» Тетяна СІЧКАР звернула увагу на роль вчителя основ здоров′я у формуванні здоров′язбережувальної компетентності в сучасних умовах, формуванні мотивації на здоровий спосіб життя.

​Під час проведення практикуму вчителі обговорили важливість створення в учнів позитивних мотиваційних установок на здоровий спосіб життя, використання сучасних методик формування в учнів свідомого ставлення до свого життя і здоров’я. Зокрема, вчитель основ здоров′я Бірківської філії КЗ «Олександрівський ліцей №2» Віта МАЙДАННИК ппредставила досвід роботи з проблеми: «Як навчити учнів використовувати у життєвих ситуаціях знання та вміння, отримані на уроках основ здоров′я», вчитель Олександрівської філії КЗ «Олександрівський ліцей №1» Оксана ЗАКРЕВСЬКА поділилась досвідом щодо використання медіаресурсів на уроках здоров′я, які допомагають зацікавити учнів при вивченні теоретичного матеріалу та удосконалити практичні уміння, набуті під час уроків.

​В роботі семінару взяли участь практичні психологи Олена ТИЩЕНКО (Олександрівська філія КЗ «Олександрівський ліцей №1») та Олена РУСТАМЯН (КЗ «Олександрівський ліцей №2»), які акцентували увагу на захисті ментального здоров′я учасників освітнього процесу.


Всього коментарів: 0
avatar
Про центр

КУП "Олександрівський ЦПРПП"

27300, Кіровоградська область
Олександрівський район
Кіровоградська область
смт Олександрівка
вул.Незалежності України, 82