10:51

Стимулювання здобувачів освіти

Як повідомив Президент України Володимир Зеленський найкращі учасники зовнішнього незалежного оцінювання отримуватимуть щомісячні президентські стипендії в розмірі 10 тисяч грн. за умови, що дитина обирає та навчається в українському виші.  

Крім цього, указом глави держави передбачено премії для переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад у вигляді разової виплати у розмірі 20 тисяч гривень кожному та переможцям міжнародних олімпіад – по 100 тисяч гривен.

Слід відмітити, що вже четвертий рік  поспіль стало доброю традицією на Олександрівщині по завершенні навчального року стимулювати учнівську молодь, яка наполегливо працювала й показала значні результати у своїх знаннях і вміннях не тільки на районному, але й на обласному, всеукраїнському рівнях.

А саме: за високі результати учасникам зовнішнього незалежного оцінювання, переможцям і призерам учнівських олімпіад з навчальних предметів, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України та високі досягнення в рейтингових творчих конкурсах.


Всього коментарів: 0
avatar
Про центр

КУП "Олександрівський ЦПРПП"

27300, Кіровоградська область
Олександрівський район
Кіровоградська область
смт Олександрівка
вул.Незалежності України, 82