08:47

Тиждень знань безпеки життєдіяльності

Сьогодні, коли в Україні ведеться повномасштабна війна, коли ситуація в країні є дуже стресовою для дітей через брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях.

З 01 квітня по 05 квітня 2024 року в закладах освіти Олександрівської територіальної громади відбувся Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Дарма не бійся, але стережися!» (психологічна підтримка та дії у надзвичайних ситуаціях під час воєнного стану).

Протягом Тижня в закладах освіти проводились інформаційні хвилинки, хвилинки застереження, практичні заняття, перегляд навчальних роликів, флешмоби, які допоможуть дітям у разі надзвичайних ситуаціях не панікувати, а діяти правильно, стримано, впевнено і рішуче.

Здобувачі освіти з великою цікавістю брали участь у сюжетно-рольових , рухливих іграх, метою яких було формування в дітей цінності власного життя. Разом із учителями моделювали різні ситуації та шукали шляхи їх вирішення, переглянули тематичні відеоролики. Цікаві конкурси, змістовні бесіди та руханки, проведені на перервах, зробили тиждень цікавим та пізнавальним.

В рамках Тижня проведено інформаційний захід «Дарма не бійся, але стережися!» з інспектором сектору ювенальної превенції відділу превенції Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області старшим лейтенантом поліції Ярославою Мовчан.

Щоб дитина почувалася в дорослому житті впевнено й безпечно, її змалечку треба навчити цінувати неповторність власного життя та життя інших людей.


Всього коментарів: 0
avatar
Про центр

КУП "Олександрівський ЦПРПП"

27300, Кіровоградська область
Олександрівський район
Кіровоградська область
смт Олександрівка
вул.Незалежності України, 82